Mammagrupp Onsdagar klockan: 19.00, 20.00 för instruktör Ebba Wik från Wik häst och Ryttarfysik

Kostnad: 379:- per lektion.
Gruppen startar onsdag v.14 och rider terminen ut. Totalt 10 tillfällen innan sommaren.

Du är varmt välkommen att delta med egen häst eller ridskolehäst. Vill du ta med egen häst så får du ett prisavdrag på 63 kr/lektion.

Gruppen kommer vara på blandad nivå. Max 6 deltagare i gruppen.

Vem är Ebba?

Ebba har senaste 35 åren arbetat som ridlärare och stallchef. Ebba är även utbildad inom bl.a. holistisk och kinesisk medicin och arbetar med det samt som sadeltekniker. Ebba är en frisk vind som brinner extra för våra fysiska förutsättningar i ridningen, att hjälpa oss på resan i att utmana oss till att bli sitt bästa jag!

Ebba kommer under denna termin få privilegiet att följa en grupp likasinnade vardagshjältar! Hon kommer få hjälpa oss mammor med en paus i vardagen; får återhämtning, hjälpa oss tillbaka upp i sadeln och komma i form på nytt då sommaren 2024 är vår sommar! Ebba kommer att arbeta med denna grupp både uppsuttet och avsuttet och väva in friskvård och ryttarfys på ett sätt som ni inte tidigare har upplevt. Gruppen kommer få möjlighet att delta på inspirationskvällar på gästis där vi fördjupar oss mer i nyfunna kunskaper över en charkbricka eller middag i gott sällskap med inspirerande samtal med intressanta inbjudna gäster.

Anmäl ditt intresse till: ridskolan@savaridcenter.se

Kategorier: Nyheter