Den 1 februari inviger vi nya klubbis uppe i ridhuset!

Vi vill ge våra ryttare mer utrymme för häng och socialt umgänge och det är därför vi gör det här lokalbytet.

Uppe i ridhuset kommer det finnas rum med soffor och möjlighet att värma mat, duschrum, flera toaletter och ett separat omklädningsrum.

Det innebär att skåpen som står i gamla klubbis kommer flyttas upp till ridhuset. Ombytesboden med skåp kommer fortsatt vara kvar nere vid gårdscentrum, så det finns möjlighet till häng, toalett och ombyte både vid ridhuset och vid stallet.

Lör 3 feb har vi inredningssdag – har du tavelramar eller annan inredning som du vill ska användas i nya klubbis? Ta med det, fika med oss och hjälp oss dekorera så nya klubbis blir en trevlig plats att hänga på ❤️ Vi är där från klockan 14:00 och bjuder på lättare fika.

På våra sociala medier kommer vi inom kort be er alla om hjälp med att namnge den nya lokalen.

Kategorier: Nyheter