Vi välkomnar Maria Bergström i rollen som verksamhetsledare och som med stort förtroende leder Säva Ridcenter vidare mot en verksamhet med hållbarhet i fokus. 

Med detta avslutar Emma Sandholm sin anställning hos oss och vi tackar för hennes insats i övergången av verksamheten. Vi önskar henne lycka till med nya utmaningar.

Emmas ridlektioner kommer övertas av vår nya kollega Susanna Wahlberg.

Susanna Wahlberg är 47 år gammal och är utbildad hippolog med ridlärarinriktning och har arbetat både som ridlärare och beridare samt under flera år drivit verksamhet utomlands med alla de utmaningar som det innebär.

Hon är även märkesdomare, gröntkort-examinator och banbyggare för klubbtävlingar. Hon har tidigare arbetat på bland annat Wirsbo ridcenter, Lidingö ponnyridskola, Hayfeilds equestrian i Kina, Järfälla ridcenter, Överby hästsportsförening och Gimo ridklubb.

Kategorier: Nyheter