Bild: Sanna Svensson, photographybysanna.com

Hej alla Säva ryttare, då var det dags att presentera oss och vår familj!

Vi är en stor djurälskande familj som alla rider på olika nivåer med olika ambitioner. Jag, Kamilla, och min sambo Aleksander är båda 33 år gamla och vi rider sporadiskt när tillfälle ges. I familjen har vi även fyra djurtokiga ungar. Tre flickor 10 år, 8 år, 6 år gamla och en lillebror som är 7 månader. Vi har även några pälsbeklädda familjemedlemmar på fyra ben som vi tar med oss till gården. Den fyrfota familjeskaran innefattar ett gäng hundar, katter och hästar.

Vi som familj önskar driva Säva Ridcenter vidare med samma familjära känsla som Nina och Mats har gjort under så många år.

Jag, Kamilla, har många års erfarenhet med djur. Har tidigare drivit eget företag, där jag främst arbetat med djuren socialt. Utöver det har jag jobbat med hästar sedan barnsben. Har bland annat gått på Jälla naturbruksgymnasium inriktning häst och hållit på med utbildning och uppfödning under många år. Jag har dessutom kört, ridit in samt vidareutbildat föl, unghästar och projekt, vid sidan av mina ordinarie tjänster som hästskötare, stallförman, ungdomsledare och instruktör.

Jag, Aleksander, kommer med en lång och bred kunskap gällande gård, entreprenad och transportnäring. Sedan 2009 har jag kört maskiner med diverse tillbehör och redskap samt kört kranbil.  De senaste åren har jag fokuserat på ridning och körning samt fått upp intresset för WE-träning. Jag har hunnit ta grönt kort och hoppas på att ge mig ut på en WE-tävling inom närmsta året. När jag träffade Kamilla så blev jag ponnypappa på riktigt. Här på Säva Ridcenter kommer ni se mig ta hand om stall, hagar, ridhus och våra privata hästar samt annat underhåll. 

Från och med den 8/8-22 så tar vi över Säva Ridcenter.

Då får vi också ett nytt telefonnummer till ridskolan då det gamla numret blir Nina Brunstedts privata. Det nya telefon numret är: 0721630510.

Vi kommer behålla personal, hästar och den gamla mailadressen. Vi håller på i skrivande stund att göra ett övertagande av just mailadressen, hemsidan och sociala medier. Vid terminsstart 8/8 kliver Emma Sandholm in som vår biträdande ridskolechef och kommer tillsammans med oss och övrig personal arbeta för att stärka och bibehålla hög kvalité.

Vi vill även passa på att hälsa ny personal välkomna:

  • Evelina Pettersson från Horse and Equestrian kommer arbeta med hållbarhet i helhet för både häst och ryttare. Evelina kommer tillsammans med mig Kamilla, att arbeta mycket med prehab och rehab på gården. Kort och gott lite som Sävas nya HHR-avdelning (Horse- and Human Resources)  kommer fokusera på hästarnas och personalens arbetsmiljö.

De hästar som är kvar; Arletta, Apache, Blue Eyed Lady, Boo boo bear, Bronco, Bruno, Contessa, Darky, Droomland, Esso, Eddie, Fred, Jordi, JugJug, Love fool, Luna, Milou, Nacho, Owens bobby, Packokanna, Regula, Rock manor, Zansibar, ,Spotify, Stor-Lukas och Tasty dave.

Nya fyrbentakollegor som vi välkomnar till gården är; Blue Moon, Boo, Fossingen, Kapten Krok, Miro, Pandora, Rut, R Artista, Tanya och Titanic.

Välkommen på invigningsfest 11 september

Vår familj önskar bjuda in till en familjefest för att ge er en möjlighet att lära känna oss och vi er. Vi har bjudit in flera vänner som kommer bjuda på show och clinics under dagen. Först ut är Thereze Tillbom från Liberty Horse Training. 

Mer information kommer inom kort och löpande fram till invigningsfesten.

Vi ser fram emot att få lära känna er och hoppas att ni vill fortsätta hänga med oss och hästarna på gården!

Kategorier: Nyheter