Höstterminens fakturering

Höstterminen börjar vecka 32 lördagen den 11 augusti. Vi har nu fullt upp med våra ridläger hela sommaren förutom några veckor då våra hästar och vi har sommarlov. Vi har ingen prova-på förrän ridskolan börjar lördagen den 11 augusti kl 10.00.

Vi kommer att fakturera för hösten i juli med betalningsdatum sista juli och sista september. Kom ihåg att det är två betalningstillfällen under hösten (juli och september) så slipper vi påminna! Lägg in dem direkt när fakturan kommer. Grupperna kommer se likadana ut som i vår, men vi har startat en nybörjargrupp för barn tisdagar  kl 17.15 där det fortfarande finns plats.

Vill du rida i höst?

Vi hoppas såklart att du vill fortsätta rida, men om du ska sluta och vet det redan nu, uppskattar vi mycket om du meddelar oss snarast. Hör vi inget räknar vi med att du rider kvar i din vanliga grupp. Din bekräftelse blir betalningen av första delfakturan med betalningsdatum slutet av juli. Med den betalningen har du accepterat rida höstterminen 2018. Vill du avbryta din lektionsridning i förtid under hösten tar vi en administrativ avgift.

Maila om du har frågor, önskemål om gruppbyte eller något annat på info@savaridcenter.se

Vi ses i stallet!

Nina med personal

Kategorier: Nyheter