Måndag 22 juli kommer Charlotte Brunius tillbaka till Säva Ridcenter för att hålla i sina uppskattade terrängträningar. Träningarna är öppna för både ridcentrets ryttare och externa ryttare med egen häst.

Första gruppen startar kl 10:00
Vi kommer ha separata ponny- och hästgrupper, max 5 ryttare i varje grupp.

Kostnad för träning: 550 kr (inkl banhyra)
För de ryttare som vill hyra häst: +225 kr utöver kostnad för träning och banhyra

I samband med träningen kan man välja att rida upp för fälttävlanskortet för ponny eller häst. Observera att det inte är någon garanti att man lyckas ta fälttävlanskortet, utan tränaren kommer bedöma ekipagets lämplighet.

Anmälan

Maila din anmälan till aktiviteter@savaridcenter.se, se till att få med:

  • Ryttarens namn
  • Hästens namn eller hästönskemål om du vill rida på häst från ridcentret
  • Hästens kategori (Ponny eller häst)
  • Ansvarig för boknings namn, personnummer och telefonnummer
  • Om du har eventuella önskemål om tid

Betalning sker med swish i samband med anmälan. Denna typ av evenemang är bindnade och därför sker ingen återbetalning vid avbokning av plats. Du har istället möjlighet att sälja din plats vidare till annat likvärdigt ekipage.

Att tänka på

När din träning startar ska hästen vara framskrittad och uppvärmd, använd gärna ridcentrets utebana eller rundbana. Mocka efter dig.
Ridskoleryttare hyr ridskolehäst och förväntas vara självgående, dvs. hämta hästen från hagen, borsta och göra iordning hästen, skritta fram och efter avslutad träning ta hand om hästen, mocka boxen och sedan släppa ut i rätt hage.

Info om Charlotte Brunius:

Charlotte har samarbetat med Säva Ridcenter sedan hösten 2022 och hållit i dressyr-, hopp- och terrängträningar på ridcentret, samt domare för träningstävlingar och instruktör för ridläger med fokus på fälttävlan.

Charlotte har tävlat internationell fälttävlan upp till 3*nivå, banhoppning 1,20 med placeringar, dressyr Msv-klass. Har ridit in och utbildat flertalet unghästar, och visat för avelspremiering med fina resultat. Har starkt fokus på och arbetar alltid utefter hästars hållbarhet, har två år i rad erhållit pris för hästarnas hållbarhet.