Vi välkomnar privatryttare & ridskoleryttare på terränginspirerad hoppträning söndag 28 april!

Vill du träna mer på terränginspirerad hoppning? Söndag 28 april kommer instruktör Linda Gullström hålla 2 x 60 min träning i mindre grupper för privatekipage och ridskoleryttare. Anmäl dig till ena eller båda träningarna! Träningen hålls på utomhus.

Info

Datum: Söndag 28 april
Tider: Träning 1: Kl 12:00, Träning 2: Kl 13:15
Sista anmälan fredag 26 april kl 15:00.
Varje träning pågår i 60 minuter.
Max 6 deltagare per grupp, minst 3. Vid mindre än 3 ryttare avbokas träningen och återbetalas.

Kostnad
575 kr per ekipage per träning.
Betalas till Säva Ridcenter genom swish (123 170 07 07) i samband med att anmälan mailas in. Meddelande ”Terräng 28/4 ryttarens namn”. Skicka med print screen på betalningen i samband med anmälan.
För extern ryttare som vill delta på ridskolehäst så tillkommer hästhyra om 225 kr.

Anmälan

Anmälan skickas till aktiviteter@savaridcenter.se.
Skicka med deltagares namn, personnummer, telefonnummer. Ridskoleryttare skickar med 2-3 hästönskemål. Om du har önskemål om tid, skicka med det också.
Anmälan är bindande och full debitering sker vid avbokning.

Att tänka på

När din träning startar ska hästen vara framskrittad och uppvärmd. Kom ihåg att mocka efter dig.
Ridskoleryttare som deltar på ridskolehäst förväntas vara självgående, dvs. hämta hästen från hagen, borsta och göra iordning hästen, skritta fram och efter avslutad lektion ta hand om hästen, mocka boxen, sopa gången utanför boxen och sedan släppa ut hästen i rätt hage.

Instruktör

Linda Gullström arbetar som ridinstruktör på Säva Ridcenter och är mycket uppskattad av både ridskolans elever och externa ryttare.

Hon har tidigare jobbat i flera olika stall i Tyskland och Frankrike som stallchef, beridare, instruktör och tävlingshästskötare. Hon tycker fälttävlan är lite extra kul och har tävlat upp till 1* fälttävlan i Frankrike med sitt egna fullblod Annabelle.