Vi har plats i fälttävlansspecialen till vårterminen!

Vill du eller ditt barn/ungdom börja rida i fälttävlansspecialen? Vi har plats på måndagar kl 17 och kl 18.
Kl 17 rider ponny-grupp och kl 18 rider häst-grupp.

Fälttävlansspecialen fokuserar på de tre grenarna inom fälttävlan: dressyr, hoppning och terräng. Vi varvar även med uppsutten styrke- och konditionsträning. Eftersom fälttävlan innebär varierad träning inom alla moment så krävs inget deltagande i en vanlig ”allround” ridgrupp.

Är du/ditt barn redo att rida i fälttävlansspecial?

Hör av dig så stämmer vi av om du och/eller ditt barn/ungdom är redo att ta klivet till fälttävlansspecialen. Det krävs att ryttaren aktivt kan lyssna på instruktioner och ta till sig feedback under lektionen. Det krävs även en viss balans, sits och kunskap för att vara lämplig för gruppen.

Hör av dig till ridskolan@savaridcenter.se.

Kategorier: Nyheter