Vill du träna mer på dressyren? Söndag 8 oktober och söndag 12 november kommer C-tränare Eva Åström och håller 45 min enskild träning för privatekipage och ridskoleryttare.

Info

Datum: Söndag 8 oktober, Söndag 12 november
Tider: 12, 12:45, 13:30, 14:15.
Sista anmälan fredag samma vecka.
Varje enskild träning varar i 45 minuter.

Kostnad privatekipage
Instruktör: 400 kr, betalas till Eva Åström på plats
Anläggningshyra: 150 kr, betalas till Säva Ridcenter i förskott vid anmälan

Kostnad ridskoleekipage
Instruktör: 400 kr, betalas till Eva Åström på plats
Anläggnings- & hästhyra: 375 kr, betalas till Säva Ridcenter i förskott vid anmälan

Anmälan

Anmälan skickas till aktiviteter@savaridcenter.se.
Skicka med önskad starttid (kl 12, 12:45, 13:30, 14:15), namn, personnummer, telefonnummer. Ridskoleryttare skickar med 2-3 hästönskemål.
Anmälan är bindande och full debitering sker vid avbokning.

Att tänka på

När din träning startar ska hästen vara framskrittad och uppvärmd, använd gärna ridcentrets utebana eller rundbana. Mocka efter dig.
Ridskoleryttare hyr ridskolehäst och förväntas vara självgående, dvs. hämta hästen från hagen, borsta och göra iordning hästen, skritta fram och efter avslutad lektion ta hand om hästen, mocka boxen och sedan släppa ut i rätt hage.

C-tränare Eva Åström

Eva arbetar som instruktör på torsdagar. Eva är auktoriserad C-tränare i dressyr och har mångårig erfarenhet av hästar och ridning. Hon har även ett mångfald av kurser och utbildningar bakom sig samt erfarenheter från tävlingsbanan.

Hon har tävlat upp till svår klass i dressyr, även hoppning men då på en lägre nivå. Eva är enligt sina elever en mycket god pedagog som klarar av att förmedla sina kunskaper på ett sätt som möter olika åldrar samt utbildningsnivåer och är en tränare som genuint bryr sig om sina elever och deras hästar med ett stort engagemang.