Kort information

Första start kl 18.30.
Banan står uppställd i ridhus.
Fasta starttider kommer att publiceras på hemsidan med ungefär 10 ekipage varje halvtimme.

Anmälan

Anmäl senast söndag 21 augusti  kl 18.00.
Anmälan sker på mail: ridcenter.sava@gmail.com eller på lista i stallet. Du är hjärtligt välkommen att anmäla dig även om du inte är medlem i klubben. Ange namn på ryttare och häst, höjd och hästönskemål (3 st om du vill rida lektionshäst).

Startlistor

Startlistor finns på hemsidan www.savaridcenter.se och på Säva ridcenters Facebooksida måndag 22 augusti.

Betalning

Betalning sker innan start. Ta gärna med jämna pengar. Det går också bra att betala med swish. Visa upp betalningen innan start. Hästar som inte står uppstallade på gården måste vara vaccinerade enligt TR för att få vara med, vaccinationsintyg behöver inte visas upp.  Du behöver inte vara medlem i klubben för att anmäla dig.

Kostnad Privathäst/ponny: 220 kr per start
Kostnad Ridskolehäst/ponny: 270 kr per start.

Max två starter/ekipage och max tre starter/häst. I första hand en start/ekipage för lektionsryttare – skriv den klass du helst vill rida först på anmälan.

Vill du vara med i ridskoletävlingen kostar det 320 kr och den är öppen endast för ridskolans egna ryttare. Här kan du läsa om ridskoletävlingen.

Hinderhöjder: 30 – 120 cm. Ange i anmälan vilken höjd du vill hoppa.
A och B- ponny max 50 cm
C och D-ponny max 60 cm
Stor häst max 70 cm

De som rider i hoppspecialen väljer höjd i samråd med ridlärare.

Säkerhetsväst är obligatoriskt för alla under 18 år. Ridskoleryttare från nivå 1 får vara med efter godkännande av sin ridlärare. Framridning sker självständigt för privatekipage samt elever från nivå 3. Övriga elever rider fram i grupp enligt startlistan.

Vägbeskrivning

Säva Ridcenter ligger centralt längs väg 55, några mil mellan Enköping och Uppsala. 70 km till Stockholm och cirka 20 km till Enköping och 10 km till Uppsala. Närmaste tätort är Örsundsbro.

Kontakt & Frågor

Frågor? Kontakta 072-163 05 10 eller ridcenter.sava@gmail.com