Fakturorna ute nu, start den 11 augusti

Nu har vi ridläger och sommarstängt för prova-på. Fakturorna mailades ut den 11 juli. Hör av dig om du har några frågor.

Höstterminen börjar lördag 11 augusti och slutar söndag 23 december 2018. Under hösten har vi inga inställda lektioner.

Nyhet! Vi fakturerar för två betalningsperioder under höstterminen. Första fakturan gäller för ridning 11 augusti – 21 oktober och betalas senast 31 juli. Nästa faktura gäller 22 oktober – 23 december och betalas senast 30 september. Ange fakturans OCR-nummer på inbetalningen! Var noga att det blir rätt OCR-nummer. Påminnelseavgiften är 100 kr.

Vill du säga upp platsen så gör det en månad innan pågående betalningsperiod är slut. Annars räknar vi med att du fortsätter och du blir bunden till nästa period.

Genom din kundinloggning som du hittar via hemsidan kan du avboka och boka igenridningar och kurser. Avbokning ska senast kl 12.00 samma dag. Igenridning går i mån av plats och måste ske inom samma betalningsperiod.

I höst är det tufft för oss med djur eftersom den svåra torkan leder till akut foderbrist och det lilla som finns att köpa kostar mycket. Tyvärr har vi därför tvingats höja priserna för att täcka våra akuta kostnader. Vi har lyckats hitta så mycket foder så vi tror att vi klarar oss men det är precis! Betena torkar också vilket betyder att vi snart får stödfodra i hagarna och ta av höstens dyra foder i förtid. Även det nya löneavtalet träder i kraft från den 1 juli. Vi vill ju att våra hästar ska må bra och att den duktiga personalen ska trivas!

Hoppas vi ses i höst och att det snart börjar regna!

Nina med personal