MVR – Mälardalens Vision Rider

MVR, Mälardalens Vision Rider, är ett helt nytt unikt träningskoncept. Efter ridskole-DM har vi sett en efterfrågan och ett behov att särskilt vidareutveckla ekipage efter deras egna förmåga på ett personligt sätt. Vi har nu tagit fram Mälardalens Vision Rider för att kunna möta dig som ryttare med vision att växa ytterligare inom hästsporten.

Därför har vi tagit fram ett träningskoncept utan bindningstid, så enskilda ryttare kan matchas ihop med en specifik häst och ekipaget tillsammans kan få de bästa förutsättningarna för att utvecklas som ett team under träning med sikte på tävling för de som önskar!

Många tappar motivationen på en ridskola när man kommit en bit på vägen eller känner att man inte får den utmaningen man eftersöker i en ordinarie ridgrupp eller den utvecklingsmöjlighet som man kanske på annat håll kunnat möjliggjort om man haft en egen häst. Vi på Ridcentret arbetar aktivt för att minska gapet mellan skolryttare och privatryttare och vill att dessa två världar ska kunna interagera tillsammans på vår anläggning. Mälardalens Vision Rider blir för oss och våra ryttare ett naturligt nästa steg – Ett träningskoncept som är jämförbart med att träna aktivt med egen häst.

Mälardalens Vision Rider ger dig möjligheten att utveckla din förmåga med en och samma häst i ett projekt. Tillsammans arbetar vi som ett team i samverkan med våra samarbetspartners Mälardalens Vision Rider kommer att drivas vid sidan av den breda ridskoleverksamheten. Vi på ridcentret vill ge dig som vill satsa lite mer på hästsporten en större verktygslåda att utveckla din förmåga tillsammans med en av våra utvalda hästar.

Vår målsättning är att du ska utvecklas så långt det är möjligt efter din egen ambition och förmåga med ett team uppslutet omkring dig och din häst. Teamet som ger dig den coachning, feedback och kontinuitet som inte ordinarie träningar eller ridskoleverksamhet har möjlighet till. Hur fungerar det? Mälardalens Vision Rider går till som så att vi matchar dig mot två eller tre lämpliga hästar, där du själv får avgöra vilken häst som känns bäst för dig och som matchar det du söker. Därefter kommer vi tillsammans med några utvalda instruktörer arbeta med er som ett ekipage. Du kommer få möjlighet till att göra sitsanalyser samt ta del av ett individuellt träningsprogram för dig och hästen. Vi kommer arbeta i mindre grupper men även på individuell nivå med privatundervisning och du kommer ha möjlighet till personlig avstämning samt löpande lägesrapporter för hjälp och stöttning med träningsupplägg samt förberedande coachning inför tävling, om så önskas. Allt för att ge er bästa förutsättningar i din resa mot att bli en av Mälardalens Vision Riders!

Mälardalens Vision Rider är ett paket med begränsat antal platser (4st) inför varje start. Paketet löper över en månad utan någon bindningstid och du bestämmer själv om och när du önskar förnya paketet samt vilka delar i det du önskar nyttja. Är du en Mälardalens Vision Rider har du alltid förtur på de nästkommande platserna inför nästa månads uppstart.

Pris 6500 kr

I paketet ingår

  • Vid start, första tillfället provridning och personlig ekipage matchning. Vid förnyande av träningsprogram byts detta ut mot ett tillfälle med självständig ridning.
  • 4 tillfällen att rida med på lektion
  • 4 privatlektioner
  • 3 coachingsamtal
  • 1 avsutten sitsanalys då du får en objektiv och detaljerad feedback om din sits
  • 1 behandling där vi korrigerar ev. skevheter elelr löser upp spända muskler i samabrete med Wik Häst & Ryttarfysik

Det går att köpa till fyra extra ridtillfällen för självständig ridning till varje paket för 1000 kr

Anmäl ditt intresse genom att maila till aktiviteter@savaridcenter.se