PROVA PÅ HA EGEN HÄST VECKOVIS. erbjuds utanför ordinarie ridskoletermin.
Vill du prova på att ha egen häst/ponny? Hyr en häst/ponny av oss! Hyr hästen/ponnyn här på gården eller ta med till sommarstället!

Söker du en trygg sommarhäst/ponny? Eller vill du ge bort den bästa julklappen? Få miljöombyte på vårt gästgiveri med några vänner och fantastiska hästar veckovis på gården och hitta på massvis av roliga aktiviteter, spännande utflykter!

Perfekt för de som inte har hästkunniga föräldrar/vuxna i sin närhet, då vi finns till hands på gården för frågor och svar och ger möjlighet att bli vägledd och instruerad med sådant man inte har tillräcklig kunskap i, det är bara att fråga oss!

Har du hästkunniga vuxna omkring dig? Hyr och ta med hästen ut till sommarstället! Hästarnas ras, storlek, ålder och utbildningsnivå varierar men en sak har de alla gemensamt; våra hästar och ponnyer är trygga och har arbetat i socialt arbete där de lär människor att rida på olika nivåer under flera år. De är trygga och väldigt okomplicerade, annars hade de aldrig kunnat arbeta som ridskolehäst.

Priser

PÅ GÅRDEN:
Sommartid 2000 kr vecka.
Vintertid: 1500 kr vecka.
Ingår plats, tillsyn, foder för hästen/ponnyn. Vuxet sällskap vid ridning och aktiviteter av hästkunnig personal de tre första tillfällena om man önskar

UTANFÖR GÅRDEN:
Sommartid: 3000 kr vecka
Vintertid: 2500 kr vecka.
När hästarna lämnar gården skall en gårdsbesiktning ske. Pris ovan är exklusive veterinärbesiktning.

Är du intresserad? Maila till aktiviteter@savaridcenter.se och skicka med:

  • Önskemål på ponny/häst (Vi matchar ryttare med lämplig ponny/häst)
  • Vikt & längd
  • Vilken grupp/nivå du rider i just nu
  • Om du är intresserad av att ha hästen på gården eller ta med den, samt vilken/vilka veckor.