Välkommen till inomhusterrängträning på Säva Ridcenter med Pontus Hugosson från Stall Älvhög med deras mobila terrängbana!

Uppdatering!
Alla platser är fulla till träningen 11/2. Vi har bokat in Pontus Hugosson även 18 februari!

Datum: 11 februari 2024
Tider: Första gruppen startar träningen kl 11:00
Grupper startar kl 11, kl 12, kl 13, kl 14 och kl 15.
5-6 ryttare i varje grupp, varje träning pågår i 60 minuter.

Både privatryttare med egen häst och ridcentrets ryttare som vill låna häst är varmt välkomna att delta.
Ryttare som ridit på ridcentret tidigare får hyra ridskolehäst om man är sugen på att delta.

För att delta ska du kunna rida hästen i alla gångarter och hoppat 50 cm.

Kostnad

Ridskoleelev: 700 kr
Privatekipage med egen häst: 700 kr
Fd. ridskoleelev (inkl. hästhyra): 925 kr
Första träningen för Pontus Hugosson här på Säva Ridcenter erbjuder vi ett lägre pris, vid framtida träningar är kostnaden +150 kr.

Betalning

Betalas till Säva Ridcenter genom swish (123 170 07 07) i samband med att din anmälan är bekräftad. Meddelande ”Terrängträning 11/2 ryttarens namn”

Anmälan

Anmälan skickas till aktiviteter@savaridcenter.se. Sista anmälan fredag 9 februari kl 12:00.
Skicka med deltagares namn, personnummer, telefonnummer. Ridskoleryttare skickar med 2-3 hästönskemål. Om du har önskemål om tid, skicka med det också.
Viktigt att skicka med information om vilken nivå du är på och om du har hoppat terräng tidigare då vi kommer sätta ihop grupperna baserat på erfarenhet.
Anmälan är bindande och full debitering sker vid avbokning.

Att tänka på

När din träning startar ska hästen vara framskrittad och uppvärmd, använd gärna ridcentret utebana om vädret tillåter. Kom ihåg att mocka box/stallgången efter dig.
Ridskoleryttare och fd. ridskoleelever som deltar på ridskolehäst förväntas vara självgående, dvs. hämta hästen från hagen, borsta och göra iordning hästen, skritta fram och efter avslutad lektion ta hand om hästen, mocka boxen och sedan släppa ut i rätt hage.

Om instruktören

Pontus Hugosson är välkänd både för sin karriär som ryttare, såväl som för sina roliga klipp som ofta får stor spridning i sociala medier, sin Youtube-kanal samt sin medverkan i bland annat Talang och Bonde söker fru. Han är en seriöst satsande fälttävlansryttare som har representerat Sverige i Nations Cup.