God fortsättning och varmt välkommen till vårterminens Pay & Jump, Ride och Cross på Säva Ridcenter!

Vi har under hösten sett det stora intresset för våra Pay and Jump och Pay and Ride. Det är så roligt att få se hur våra egna ryttare briljerar och utvecklas på våra träningstävlingar. Vi har nyligen lagt ut planeringen för våren och den stora nyheten för våren 2023 är Pay and Cross på Säva!

Pay & Cross är som Pay & Jump, fast med terränghinder istället.

Vi har dessutom till vårterminen 2023 valt att göra om upplägget lite, så fler har möjlighet att delta på dessa uppskattade tillfällen. Var tredje söndag hela terminen kommer vi att arrangera någon form av pay and ride, jump och cross hos oss. Dessa tillfällen inkräktar inte på ordinarie ridgrupper. Fler tillfällen kan dyka upp med tiden också.

Alla datum & inbjudningar till pay & jump, ride och cross hittar du här!

För att våra egna elever ska vara redo för att delta i Pay & Cross så vill vi att man ska ha deltagit i någon av ridskolans terrängträningar under HT22 eller VT23. Det kommer finnas 2 tillfällen under VT23 där man kan delta i terrängträningen, så man kan kvalificera sig för att delta på en Pay & Cross.

Inbjudan till vårens terrängträningar hittar du här >>

Varmt välkommen till en händelserik vårtermin på Säva Ridcenter!

Kategorier: Nyheter