Välkommen på Maskeradhoppning/Pay & Jump på Säva Ridcenter fredag 4 november!

Första start kl 10.00. Banan står uppställd i ridhus.

Anmäl senast tisdag 1 november. Anmälan sker på mail: aktiviteter@savaridcenter.se eller på lista i stallet. Du som har egen häst är hjärtligt välkommen att anmäla dig även om du inte är medlem i klubben. Ange namn på ryttare och häst, höjd och hästönskemål (3 st om du vill rida lektionshäst).

Hinderhöjder: 30 – 120 cm. Ange i anmälan vilken höjd du vill hoppa.
Maxhöjder för ridskolans hästar:
A och B- ponny max 50 cm
C och D-ponny max 60 cm
Stor häst max 70 cm
De som rider i hoppspecialen väljer höjd i samråd med ridlärare.

Startlistor publiceras på hemsidan www.savaridcenter.se dagen innan start.

Betalning sker i cafeterian innan start. Ta gärna med jämna pengar om du vill betala kontant. Det går också bra att betala med Swish, visa upp betalningen innan start. Hästar som inte står uppstallade på gården måste vara vaccinerade enligt TR för att få vara med, vaccinationsintyg behöver dock inte visas upp. Du behöver inte vara medlem i Säfva Ridklubb för att anmäla dig.

Maskeradtema!

Vår Pay & Jump har denna gång ett maskeradtema, vi önskar att alla deltagare klär ut sig. Det går bra att klä ut hästen också, förutsatt att hästens rörelser och hälsa inte hämmas. Ridskolehästar som ska kläs ut görs i samråd med ridskolepersonal. Vi kommer dela ut pris till de bäst utklädda ekipagen, både inom ridskole- och privatekipage.

Kostnad:

Privathäst/ponny 250 kr per start
Ridskolehäst/ponny 300 kr per start.
Max två starter/ekipage och max tre starter/häst.
I första hand en start/ekipage för lektionsryttare – skriv den klass du helst vill rida först på anmälan.

Viktig information till ryttare under 18 år

Säkerhetsväst är obligatoriskt för alla under 18 år. Ridskoleryttare från nivå 1 får vara med efter godkännande av sin ridlärare. Framridning sker självständigt för privatekipage samt elever från nivå 3. Övriga elever rider fram i grupp enligt startlistan.

Vägbeskrivning

Säva Ridcenter ligger centralt längs väg 55, några mil mellan Enköping och Uppsala. 70 km till Stockholm och cirka 20 km till Enköping och 10 km till Uppsala. Närmaste tätort är Örsundsbro.

Kontakt & Frågor

Frågor? Kontakta aktiviteter@savaridcenter.se