Två av våra kära fyrbenta kollegor kommer inom kort att lämna ridcentret för att fortsätta sprida glädje och kärlek på annat håll.

Tycool Fred, till vardags Fred, kommer att flytta till Eskilstuna där han kommer leva pensionärslivet med mycket utevistelse och uteritter i skog och mark. Han kom till ridskolan under 2017 och har bidragit med stor glädje och mycket utveckling under sina 6 år hos oss.

Owen’s Bobby, till vardags Bobby, kommer att flytta upp till Dalarna där han kommer ha äran att agera läromästare till två unga tvillingflickor. Han har varit på ridskolan sedan 2015 och vi tackar så mycket för de 8 år vi har haft äran att ha honom som vår fantastiska kollega.

Både Fred & Bobby har varit otroligt uppskattade och populära bland både personal och elever och det är med både sorg och glädje vi säger hejdå till våra två kompisar.

Fred flyttar måndag 1 maj och Bobby flyttar på kvällen den 7 maj.

Kategorier: Nyheter