Vi är stolta att meddela att Sugar Cup kommer att genomföras här på Säva Ridcenter 27 maj 2023. Vi välkomnar både privatryttare och ridskoleelever till Sävas första, men inte sista, Sugar Cup.


Information om Sugar Cup:

Sugar Cup är en träningsserie för ponnyer i terrängridning med stilbedömning under försommaren med hinderhöjder upp till 60 cm, 80 cm häst. Syftet att under trevliga och säkra former erbjuda barn och vuxna på ponnyer och hästar tränings- och utbildningsmöjligheter samt att få rida en enkel terrängbana som även de små ponnyerna kan klara av.

Så här går Sugar Cup till

Träning anordnas samma dag av auktoriserade fälttävlanstränare och är obligatorisk för de ryttare som inte innehar fälttävlansmärket. Träningen sker i grupp och alla hinder som senare kommer att ingå i banridningen får hoppas. Vid banridningstillfället är det stilbedömning enligt SvRf protokoll. Ingen rangordning av ekipagen innan regionsfinalerna.

Kategorier: Nyheter