Har du hästtokiga familjemedlemmar, men bara varannan vecka? Eller har du själv bättre möjligheter att rida bara udda eller jämna veckor?

Vi kollar just nu intresset efter förfrågan för att starta VV-ridgrupp. Det vill säga, två gruppindelningar i en som möjliggör kontinuerlig utveckling och träning varannan vecka, där ena delen av gruppen rider på jämna veckor och den andra gruppen rider på udda veckor.

Tanken är att erbjuda en grupp som är utformad för de deltagare som av olika anledningar får ett enklare livspussel eller ekonomin att gå runt genom att få kontinuerlig träning varannan vecka istället för varje. 

Denna typ utav ridgrupp lämpar sig till dig som önskar ett lugnare utvecklingstempo. Förälder med varannan veckas barn med ridintresse. Förälder med varannan veckas barn med eget ridintresse. De som inte har de ekonomiska förutsättningarna att rida varje vecka.

Ridmöjligheter endast jämna eller udda veckor. 

Om intresse finns, hoppas vi att kunna starta igång varannan vecka-grupperna redan i januari 2023.

Låter det intressant? Skicka din intresseanmälan till info@savaridcenter.se, berätta vilken nivå du eller den aktuella ryttaren rider på. Beskrivning utav kunskapsnivå för de olika grupperna hittar ni HÄR. Vi önskar också veta vad som är aktuellt för just dig, jämn eller udda vecka? Om det är vardagskväll eller helg som passar just er bäst. Ju mer information vi får in, ju lättare kan vi försöka hitta ett riktigt bra och nytt upplägg.

Kategorier: Nyheter