Elektronisk avbokning och igenridning

En nyhet är den utökade användningen av avboknings- och igenridningssystemet som du kanske redan har testat? Du avbokar själv senast kl 12 på vardagar och söndagar samt senast kl 6.00 på lördagar. Efter att din avbokade tid är passerad kan du boka igenridning genom systemet som automatiskt söker upp lediga platser under de närmaste 7 dagarna. Du erbjuds möjlighet att rida igen i mån av plats i samma nivå eller en nivå under. Igenridningarna försvinner efter en månad – så skynda dig boka in dem. Det är för att inte alla ska komma i slutet av terminen och rida igen. Då finns det ju inte plats!

Läs mer här om igenridning/avbokning

GDPR- dataskyddslagstiftningen och samtyckesavtal

Vi har skickat i väg ett samtyckesavtal som finns på ditt eller ditt barns konto. (ryttarens konto.) Du loggar in på kontot med ditt eget (om du rider här som vuxen/tonår) eller barnets personnummer. Lösen är de fyra sista siffrorna i personnumret. Det är viktigt du tar dig tid läsa igenom och godkänner. Om du har några frågor – tveka inte höra av dig!

Som du ser står det i samtyckesavtalet att vi samlar in olika uppgifter, bl a längd och vikt. Vi skulle verkligen uppskatta om du som inte skickat den informationen till oss snarast mailar oss det. Uppgifterna används för att planera häststorlek på lektionerna, vid igenridning och extra aktitviteter och betyder mycket för våra hästar.

Kategorier: Nyheter