Hästival Digital år 2021

Den 1:a maj är det dags igen för Hästivalen

TEMA 2021 är Filmhästivalen

I år satsar i stort på det digitala igen och temat är hästar i filmens värld.

Det är tårttävling och fototävling som redan är fullt igång. Se mer om detta här nedan!

Såklart har vi tårttävling och det blir även i år digital. Vill du vara med bakar du en tårta, fotar och skickar till Säva Ridcenters Messenger, eller mejlar till info@savaridcenter.se.
Filma även gärna när du provsmakar tårtan och berätta hur den smakar!
Årets tema är ”Filmhästar”, så låt fantasin flöda. Varför inte baka en ”My Little Pony-tårta”? Eller Pippis ”Lilla Gubben”?
Skicka in ditt bidrag senast 28 april. Bidragen kommer sedan läggas upp på Facebook och Instagram 30 april, så följarna kan rösta. Vinnaren, som presenteras under den digitala Hästivalen 1 maj, får en privatlektion.
Vill du vara med i en fototävling? Tag en bild som visar vad Säva betyder för dig.
Det kan vara vad som helst, inte bara hästar.
Skicka bilden till Säva Ridcenters Messenger, eller mejla till info@savaridcenter.se
Bidraget ska vara inne innan 28 april. En jury väljer ut ett antal bilder. Dessa kommer läggas ut på Instagram och Facebook den 30 april, så följarna får möjlighet att rösta fram en vinnare.
Vinnaren får en privatlektion och presenteras på digitala Hästivalen 1 maj.

Sedan blir det hoppuppvisning, kadriljframträdande, shettisgalopp och faktiskt en Oscarsgala!

I år kommer det också finnas möjlighet köpa Digitala hamburgare. Toppenbra tips! Lätt att köpa, lätt att äta och inte alltför kaloririkt! Betalning sker till Säva Ridcenters swish 123 232 89 38.

Vi samlar in bidrag som vanligt till  Akademiska sjukhusets barnfond. I år behöver de  mycket stöd eftersom många företag inte klarar att sponsra deras verksamhet som bedrivs helt av bidrag. Barnfonden arbetar för att de sjuka barnen ska ha något roligt på sjukhuset  med clownverksamhet och lekverksamhet. Alla som vill kan skicka en slant till Säva Ridcenters swish 123 232 89 38 senast den 3 maj. Märk ditt bidrag bara så vi vet! Kolla den här roliga filmen om vad som händer när ett par clowner kommer loss på sjukhuset:) https://youtu.be/UoxOaX0CkaM

 

Här kommer också länken till förra årets Hästival ni som hade missat den!