Hästival Digital år 2020

TEMA 2020 är Hästival Digital!

Preliminärt program den 1 maj 2020

Visst ska vi ha en Hästival den 1 maj 2020. Detta är 12:e året. Årets tema är digitalt och handlar om nätverk och olika hjältar i cybervärlden

Vi kommer livesända shettisgaloppen som blir utklädda till olika matching bolag som Tinder, Happy Pancake osv.

Ridlärarna lovar att showa till det också som vanligt och sända ut sina tokerier på nätet. Vi kommer också lägga upp kadriljer och shower från tidigare Hästivaler.

Tårttävlingen kommer också att bli av genom en digital omröstning. Baka en fin tårta och skicka in en bild eller hellre en kort film där du visar tårtan och äter den och förklarar hur den smakar. Bidraget ska vara inne på fb senast den 1 maj så kan du vara med och tävla! När du fotat/filmat den kan du äta upp den – det är ju toppen! Röstning kl 11.00-15.00 den 1 maj, mest likes vinner, priset är en privatlektion!

Fototävling! skicka in ditt finaste foto – rösta och se vem som vinner den 1 maj. Priset är en privatlektion!

Vi samlar in bidrag som vanligt till  Akademiska sjukhusets barnfond. I år behöver de särskilt mycket stöd eftersom många företag inte klarar att sponsra deras verksamhet som bedrivs helt av bidrag. Barnfonden arbetar för att de sjuka barnen ska ha något roligt på sjukhuset  med clownverksamhet och lekverksamhet. Alla som vill kan skicka en slant till Säva Ridcenters swish 123 232 89 38 senast den 3 maj.