Tack alla som ställde upp och gjorde Melodihästivalen

 

Nu har vår roliga Melodihästival varit den 1:a maj och vi återkommer med hur mycket vi kan skänka till 

Akademiska sjukhusets barnfond som har clown- och lekverksamhet för svårt sjuka barn.

Tack alla som ställde upp och gjorde söndagen till en härlig, glad och fartfylld 1:a maj! Det var underbart och kul!

 

Gammal info för er som missade vad det var!

Kom och var med på årets stora familjedag den 1:a maj som börjar kl 12.00 med prova-på ridning för barn.

Uppvisningarna börjar kl 13.30.

Programmet innehåller bland annat hoppspecialens nummer, höjdhoppningstävling (med häst), Pontares pas de Deux (Apache och Lady) shettisgalopp,

USS har särskilt tält med chokladhjul. ansiktsmålning och det finns också fotobås och karaoke och lite av varje.

Vi hoppas du vill baka en tårta. Vill du tävla i tårttävlingen så gör en på temat Säva och Melodihästivalen. Vill du bara bidra med en god tårta så går det också jättebra. Vi säljer nämligen tårtorna i cafeterian och intäkter går direkt till Barnfonden. Du lämnar in tårtan kl 11.00 i cafeterian vid ridhuset och den blir fotad. Sedan får folk proväta tårtan och rösta på den. Vinnaren får ett fint pris! Skriv upp dig på listan i stallet eller maila info@savaridcenter.se

Vi behöver såklart folk som hjälper till och sälja i cafeterian också! Det behövs flera som säljer och som hjälper till att grilla hamburgare. Skriv upp dig på listan i stallet eller maila info@savaridcenter.se

Det finns också en fototävling med Säva som motiv. Tag en bild som visar vad Säva betyder för dig (det kan även vara en gammal bild). Skicka bilden till Säva Ridcenters Messenger, eller mejla till info@savaridcenter.se
Bidraget ska vara inne senast den 28 april. En jury väljer ut sina 5 favoritbilder. Dessa kommer hängas upp på Hästivalen och besökarna får rösta fram en vinnare.
Vinnaren får ett fint pris och presenteras i slutet av Hästivalen 1 maj.

Säfva ridklubb har också Loppis! Lämna dina häst- och ridprylar. För att vara med måste du maila Säfva ridklubb till info@safvark.se för ett deltagarnummer. Dina saker lämnas på plats i ridhuset kl 10-11. Du betalar 15% av värdet på dina sålda saker. Pengar och osålda saker hämtas vid dagens slut. Behållningen skänks till Akademiska barnsjukhusets fond. Klubben kommer att stå i ridhuset längs med läktaren och sälja. Där kan du också fynda!

Detta blir 14:e året vi är med och stöder deras verksamhet. Kom och var med oss denna härliga dag. Klä gärna ut dig på temat Melodifestivalen!

Varmt välkomna till vår stora familjedag, tag med dig ditt glada Melodihästivalhumör!

Vi ses den 1:a maj hoppas vi alla i personalen!