Nina Brunstedt

Ridskolechef och ägare

Nina är ridskolechef, VD på Säva Ridcenter AB och husfru (lagar luncher och middagar vid aktiviteter) och har lektioner måndagar, tisdagar, torsdagar och söndagar. Hon äger Säva Gård tillsammans med Mats. Deras dotter Katarina med make och två barn bor nära och det är tur för dottern är hästveterinär med egen hästklinik. Det är praktiskt när man äger 35 hästar. I familjen finns även sonen Krister med fru och katterna Lussan, Elvis och Aslan. Nina är diplomerad ridlärare SRL II (Svensk Ridlärare Level) och hon har ridit hela sitt långa liv med fokus på hoppning  och fälttävlan. Nu har hon fullt upp att driva gården och ta hand om ridskolan på bästa sätt.  Nina är också examinerad lärare i flera yrkesämnen som entreprenörskap, affärskommunikation och ridning/körning och vikarierar ibland på ett gymnasium.  För att kunna erbjuda elever bästa möjliga stöd blev hon också för några år sedan diplomerad ledarskapscoach. Hon tycker att samspelet mellan häst och människa är otroligt spännande och Säva Ledarskap erbjuder därför kurser med hästarna som medarbetare. Målgruppen är företag och anställda som vill utveckla sin teamkänsla och ledarskap.  Nina och Mats ingår i ett stort internationellt nätverk och är licensierade HorseDream Partners. Innan familjen flyttade till Säva 2007 så hade Nina jobbat i 18 år på Utrikesdepartementet som förhandlare i handelsfrågor och krishantering.