Pay and jump 15 maj

För att minska antalet personer som är i närheten av varandra kommer vi ha lite längre mellan varje start. Efter 20 starter har vi 10 minuters paus och därefter ytterligare 20 starter. Detta för att minska antalet personer  som är nära varandra. Kolla på startlistan var pausen ligger så att du vet. Försök att ha så få medhjälpare som möjligt med.

Fredag 15 maj 

Första start kl 18.30 Banan står uppställd i ridhus.

Anmäl senast den onsdag 13 maj. Anmälan sker på mail: info@savaridcenter.se
eller på lista i stallet. Du är hjärtligt välkommen att anmäla dig även om du inte är medlem i klubben. Ange namn på ryttare och häst, höjd och hästönskemål (3 st om du vill rida lektionshäst).

Startlistor finns på hemsidan www.savaridcenter.se och Säva Ridcenters Fb dagen innan.
Betalning sker innan start. Ta gärna med jämna pengar. Det går också bra att betala med swish 123 232 89 38. Visa upp betalningen innan start. Hästar som inte står uppstallade på gården måste vara vaccinerade enligt TR för att få vara med, vaccinationsintyg behöver inte visas upp.  Du behöver inte vara medlem i klubben för att anmäla dig.

Kostnad: Privatponny/häst 150 kr per start, ridskolehäst/ponny 200 kr per start. Max två starter/ekipage och max tre starter/häst. I första hand en start/ekipage för lektionsryttare – skriv den klass du helst vill rida först på anmälan.

Säkerhetsväst är obligatoriskt för alla under 18 år. Ridskoleryttare från nivå 1 får vara med efter godkännande av sin ridlärare. Framridning sker självständigt för privatekipage samt elever från nivå 3. Övriga elever rider fram i grupp enligt startlistan.

Frågor? Nina Brunstedt 0733606069 eller info@savaridcenter.se
Hinderhöjder: 30 – 120 cm. Ange i anmälan vilken höjd du vill hoppa.

A och B- ponny max 50 cm
C och D-ponny max 60 cm
Stor häst max 70 cm

De som rider i hoppspecialen väljer höjd i samråd med ridlärare