Coronavirus – Covid 19 – Vi har ridning som vanligt!

Vi fortsätter som vanligt i ridskolan! Vi behöver hästarna och hästarna behöver oss i dessa tider. Ett tips är att vi inte kramar varandra, håller en armslängds avstånd från varandra, tvättar händerna och fortsätter att gosa med hästarna!

Här hittar du allmänna råd från folkhälsomyndigheten som uppdateras regelbundet.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Om du känner dig förkyld eller tillhör en riskgrupp och inte vill komma så är du välkommen avboka och rida igen. Vi har särskild igenridningsgrupp dagtid tisdagar kl 14.00 för vuxna. Du kan boka in dig själv där. Finns även privatlektioner måndagar och torsdagar kl 14.00.Hör av dig om du har några funderingar!

Maila; info@savaridcenter.se eller ring Nina 0733606069