Fälttävlanskurs 10-11 augusti 2019 för privatryttare

Är du sugen på att prova fälttävlan i sommar med din häst?

Välkommen du som antingen vill prova på fälttävlan, eller om du har en grön och oerfaren häst/ponny som du vill testa om grenen fälttävlan passar just er.

Säva Ridcenter mellan Uppsala och Örsundsbro har en trevlig utbildningsterrängbana med alla typhinder som förekommer på en fälttävlansbana. Här finns teknikhinder som små hus, stockar, palissader, stenmur, upp- och nedhopp. Dessutom finns båda vattenhinder, bank, coffin och dike i lagom storlek. Hindrens höjd ligger på max 70 cm, vilket passar utmärkt för dig som inte ridit fälttävlan förut eller har en orutinerad häst/ponny som ska ut och prova.

Upplägget: 2 pass/dag förutom träning på terränghinder, vi går igenom sits och grunderna för att ekipaget på bästa sätt ska kunna rida en terrängbana tryggt och säkert. Du har möjlighet att ta fälttävlanskortet under kursen.

Kursinformation Datum:              10 -11 augusti 2019

Pris:                   2 800 kr i det priset ingår följande

Uppstallning: En natt i box, inkl strö (spånpellets), du tar med allt foder till din häst

Logi:                   Boende i flerbäddsrum i Gästgiveriet från 1700-talet. Tag med egna lakan & handduk.

Kost:                   2 luncher, en grillbuffé och en frukost samt fika under helgen.

Tränare: Gudrun Orava – av Svenska Ridsportförbundet auktoriserad fälttävlanstränare med många års erfarenhet. Nina Brunstedt som driver Säva Ridcenter ansvarar för din och hästens komfort på anläggningen och lagar all god mat samt fika under två intensiva, lärorika och roliga dagar.

Anmälan: maila till Gudrun Orava, gudrun@orava.com, har du frågor ring Gudrun mobil 0709-62 03 42.

Anmälan senast den 1 augusti 2019. Först till kvarn: Max antal ryttare 12 stycken, både häst och ponny är välkomna!

Välkommen till oss hälsar Gudrun och Nina!!