Vårterminen 2019 fakturorna ute nu!

Vårterminen börjar den 2 januari och slutar den 16 juni.

OBS! Vi fakturerar två gånger och delar upp avgiften på två separata fakturor. Första fakturan gäller för ridning vecka 1-12 (januari – mars) och betalas senast 31 december. Vill du säga upp platsen gör det senast 15 december!  Annars räknar vi med att du fortsätter och du blir bunden till nästa period.

Nästa faktura gäller v 13-24 (april – juni) och betalas senast 28 februari 2019. Ett av tillfällena under våren är teori och inte ridning. Under våren har vi inställda lektioner påskdagen 21 april, tisdag 1 maj då vi har Hästivalen som är en familjedag för alla på Säva kl 12-16, Kristi himmelfärdsdagen 30 maj och pingstafton 8 juni.

 Ange fakturans OCR-nummer på inbetalningen! Var noga att det blir rätt OCR-nummer. Påminnelseavgiften är 100 kr.

Genom din kundinloggning som du hittar via hemsidan kan du avboka och boka igenridningar och kurser. Avbokning ska senast kl 12.00 samma dag. Igenridning går i mån av plats och måste ske inom samma betalningsperiod.

För medlemskap i Säfva ridklubb gå in på www.safvark.se och få en bra olycksfallsförsäkring.