Teoritillfällen lördagar under hösten

Under hösten kommer vi ha en föreläsningsserie om vårt tema Hästens välfärd. Dessa föreläsningar riktar sig till N4 och uppåt, en föreläsning ersätter en lektion. Naturligtvis är alla välkomna till föreläsningarna! Man får gå på hur många tillfällen man vill.
Sista föreläsningen är Obs börjar kl 15.00! Lördag den 8 december, Eva Cederberg föreläser om aktiv grupphästhållning (anmälan senast 3 december)med möjlighet att dricka glögg och pepparkakor
 

Anmäl dig senast 5 dagar innan till info@savaridcenter.se eller i pärmen vid tavlan. Teorin ersätter ett ridtillfälle då det är Pay and Jump. Du kan gå på en eller flera föreläsningar, förbered dig och boka in. För nivå Nybörjare-N4, kommer det vara teori i stallet vid det tillfället då det inte är ridning utan pay and jump.