Elektronisk avbokning och igenridning

GDPR- dataskyddslagstiftningen och samtyckesavtal

Vi har skickat i väg ett samtyckesavtal som finns på ditt eller ditt barns konto. (ryttarens konto.) Du loggar in på kontot med ditt eget (om du rider här som vuxen/tonår) eller barnets personnummer. Lösen är de fyra sista siffrorna i personnumret. Det är viktigt du tar dig tid läsa igenom och godkänner. Om du har några frågor – tveka inte höra av dig!

Som du ser står det i samtyckesavtalet att vi samlar in olika uppgifter, bl a längd och vikt. Vi skulle verkligen uppskatta om du som inte skickat den informationen till oss snarast mailar oss det. Uppgifterna används för att planera häststorlek på lektionerna, vid igenridning och extra aktitviteter och betyder mycket för våra hästar.

Elektronisk avbokning och igenridning

En nyhet är den utökade användningen av avboknings- och igenridningssystemet som du kanske redan har testat? Du avbokar själv och kan rida igen i förväg om du vet du ska vara borta några veckor. Stopptid för avbokningar och igenridningar är 12.00 samma dag och det går att boka igenridningar en vecka framåt. Du erbjuds möjlighet rida igen i samma nivå eller en nivå under. Kom ihåg att du inte kan spara igenridningar från en termin till en annan. Igenridningarna försvinner efter en månad – så skynda dig boka in dem.