Dataskydd och höstens ridskolestart

 

GDPR- dataskyddslagstiftningen och samtyckesavtal

Jag har precis skickat i väg ett samtyckesavtal som finns på ditt eller ditt barns konto. (ryttarens konto.) Du loggar in på kontot med ditt eget (om du rider här som vuxen/tonår) eller barnets personnummer. Lösen är de fyra sista siffrorna i personnumret. Det är viktigt du tar dig tid läsa igenom och godkänner. Om du har några frågor – tveka inte höra av dig!

Som du ser står det i samtyckesavtalet att vi samlar in olika uppgifter, bl a längd och vikt. Vi skulle verkligen uppskatta om du som inte skickat den informationen till oss snarast mailar oss det. Uppgifterna används för att planera häststorlek på lektionerna, vid igenridning och extra aktitviteter och betyder mycket för våra hästar.

Elektronisk avbokning och igenridning

En nyhet är den utökade användningen av avboknings- och igenridningssystemet som du kanske redan har testat? Du avbokar själv och kan rida igen i förväg om du vet du ska vara borta några veckor. Stopptid för avbokningar och igenridningar är 12.00 samma dag och det går att boka igenridningar en vecka framåt. Du erbjuds möjlighet rida igen i samma nivå eller en nivå under. Kom ihåg att du inte kan spara igenridningar från en termin till en annan. Igenridningarna försvinner efter en månad – så skynda dig boka in dem.

Höstterminens fakturering

Terminen börjar också gå mot sitt slut och vi är fullt upptagna med att planera sommarens ridläger som är helt fullbokade. Sista ridskoleveckan är vecka 24 och sista lektionstillfället är den 17 juni. Höstterminen börjar vecka 32 lördagen den 6 augusti.

Vi kommer att fakturera för hösten med betalningsdatum sista juli och sista september. Kom ihåg att det är två betalningstillfällen under hösten (juli och september) så slipper vi påminna! Lägg in dem direkt när fakturan kommer. Grupperna kommer se likadana ut som i vår, men vi ska försöka starta någon nybörjargrupp för barn eftersom vi har kö till ridskolan.

Vill du rida i höst?

Vi hoppas såklart att du vill fortsätta rida, men om du ska sluta och vet det redan nu, uppskattar vi mycket om du meddelar oss snarast. Hör vi inget räknar vi med att du rider kvar i din vanliga grupp. Din bekräftelse blir betalningen av första delfakturan med betalningsdatum slutet av juli. Med den betalningen har du accepterat rida höstterminen 2018. Vill du avbryta din lektionsridning i förtid under hösten tar vi en administrativ avgift.

Maila om du har frågor, önskemål om gruppbyte eller något annat på info@savaridcenter.se

Vi ses i stallet!

Nina med personal