Välkommen till oss!

Välkommen till en höstens termin! Vårens fakturor är nu mailade/skickade. Terminen börjar den 2 januari och slutar den 17 juni. Under våren har vi stängt påskdagen söndagen den 1 april, tisdagen den 1 maj då alla är välkomna på vår familjedag Hästivalen kl 12-16! Vi har också stängt Kristi himmelfärdsdagen torsdagen den 10 maj och pingstafton lördagen den 19 maj.

Du betalar vid första tillfället hela eller halva summan! Kom ihåg att betala andra halvan! Det är jätteviktigt att du anger rätt OCR-nummer som står på fakturan. Annars kan systemet inte boka av den som betald.

Om du inte vill fortsätta på Säva i vår så är vi tacksam du meddelar snarast och senast den 15 december.

Du är kvar i samma lektion som under våren om du inte har önskat något annat. Hör av dig om du har några funderingar på mailen info@savaridcenter.se.

Avbokningsreglerna är samma under våren. Du kan rida igen inom samma termin och om det finns plats. För att det ska fungera med igenridningar får du gärna avboka i förväg och rida igen i förväg. Boka av via hemsidans kundinloggning senast kl 12.00 samma dag (förutom lördagarna som måste avboka dagen innan) och kontakta info@savaridcenter för att leta efter en igenridningsplats. Om du väljer att sluta under pågående termin betalar vi tillbaka pengarna för dina innestående lektioner förutom en administrativ avgift på 750 kr.

Säva Ridcenter AB samarbetar med Säfva Ridklubb. Alla som rider på lektion måste vara medlemmar i klubben. Det kostar 250 kr per år för ungdom under 18 år (t om 17 år) och 300 kr om du är 18 år eller äldre. Se www.safvark.se för mer info om klubbens aktiviteter. Observera att de har eget plusgiro. När du blir medlem får du en bra olycksfallsförsäkring genom Folksam och medlemstidningen ”Häst och Ryttare” i brevlådan som ges ut av Svenska Ridsportförbundet.