Vill du bli en bättre ryttare med mer fokus och energi?

Peder och All inVill du satsa på dig själv och bli en bättre ryttare med större fokus och energi?

Bakgrund:
För att komma vidare som ryttare är det såklart viktigt att träna ridning men även den mentala styrkan. Eftersom vår sport är både en konstart och en idrott ställer det särskilda krav på närvaro och målfokusering för att utvecklas. Det gäller att alla delarna i livspusslet går ihop för att kunna fokusera.

Du med privathäst är naturligtvis också välkommen om du t ex har problem med din ridning och behöver stärka din motivation och resultat.

Erbjudandet;
Vi erbjudet dig två lektioner och hjälp med din målformulering vid två coachningstillfällen för totalt 1.350 kr. (Privathäst 1.050 kr). Privatlektionerna och coachningen bokas enligt överenskommelse med Nina Brunstedt som är diplomerad coach/ridlärare och ridningen bokas med valfri ridlärare. Ytterligare coachsamtal kostar 200 kr per timme. Samtalen är helt konfidentiella.
Vi gör såklart även individuella upplägg enligt önskemål. Välkommen kontakta Nina på info@savaridcenter.se, mobil 0733606069.

P.S. Ett gott exempel på fantastisk mental styrka är Peder Fredricsons insats i Rio de Janeiro 2016 med All In. Han red 6 rundor och fällde inte en enda bom. Vilken mental styrka att hålla fokus under så många språng och dagar! Grattis till Jerringpriset!