Finns platser kvar i nybörjargruppen onsdagar kl 17.15!

Amanda och Minna

Vill din dotter eller son börja rida finns ett utmärkt tillfälle! Ridskolan startar i vår en nybörjargrupp för barn från 5 år på onsdagar  kl 17.15. Samling i stallet kl 16.45. Lektionerna är 45 minuter och hålls både ute men mest i vårt fina ridhus. Lektionen kostar 185 kr per gång och det går bra att prova en gång och betala för ett tillfälle. När ni har bestämt er faktureras hela terminen (23 gånger) med två betalningstillfällen. Den slutar vecka 24 den 18 juni. Är du/ni intresserade skicka ett mail till Nina Brunstedt på info@savaridcenter.se eller ring 0733 606069.

 

Lite praktiskt information: Ridlektionen börjar alltid i stallet och gruppen går gemensamt upp till ridhuset med ridläraren. Du som följer med och är med hela tiden och hjälper till så gott du kan. Vi har hjälmar att låna och det behövs ingen särskild utrustning förutom rejäla kängor och sköna kläder. Om ni inte kan komma vid en lektion avbokar ni den senast kl 10.00 samma dag och får sedan om det finns plats rida igen samma termin. När ni har skrivits in i ridskolan så finns det ett personligt konto där man själv kan gå in och avboka lektionerna! Det går bra att avboka i förväg och rida igen i förväg.