Finest Fable (Fille)

Född 1 juni 2004
e. Green River xx   ue. Fänrik 357

Maxad C-ponnyvalack som är korsning welsh-russ-fullblod. Kom till ridskolan i juli 2010 från uppfödaren Annika Arosenius på Nynäs Gård, Enköping. Kan se lite sur ut vid hantering i stallet men bara man är bestämd så är han en väldigt gosig häst egentligen. Fille kan också vara ganska bestämd mot de andra hästarna så man får vara extra noga att hålla avståndet när man rider och leder honom. Trots detta så är han en av ridskolans mest populära ponnyer – troligtvis för att han är så snäll och trevlig att rida på.

Fille har tävlat LB hoppning och är en riktig klippa ute på hopptävlingarna. Han har också tävlat LB dressyr med placering och älskar terrängen. Fille har en halvsyster som går MSV hoppning så han har lite att brås på!