Arletta

Född 2006
Import Holland

Arletta är ett skimmelsto på 144 cm i mankhöjd. Hon är ganska rejäl i kroppen men ändå lätt att rida på och känslig för hjälperna. Arletta är en väldigt snäll och klok ponny som alltid försöker göra sitt bästa. Kom till ridskolan i juni 2012.

Utbildad LB hopp och dressyr, och har gjort några starter i LD och LC hoppning med bra resultat.

Född 2006
Imp Holland

Arletta är ett skimmelsto på 144 cm i mankhöjd. Hon kommer från Holland och är troligtvis någon typ av connemarakorsning. Arletta kom till ridskolan under sommaren 2012 och är väldigt trevlig på alla sätt och vis.

Arletta försöker alltid göra sitt bästa och är väldigt lyhörd för sin ryttare. Hon är utbildad LB hoppning och dressyr. Hon har gjort några tävlingsstarter i hoppning med goda resultat.