En fantastisk dag

Den här dagen ligger högt på årets topplista över de bästa dagarna 2011. Det fantastiska vädret gör att man känner sig alldeles pigg och glad! Jag red först Lincoln idag och trimmade inför vår lagtävling imorgon. Jag, Lollo och Karin rider allsvenskan div 2 på Jälla imorgon (kom gärna och heja! Vi startar kl 16, 17 och 18) och eftersom vi är tre gäller det att verkligen vara på topp! Sen red jag Loppan eftersom Lollo har varit magsjuk i några dagar och ville spara sina krafter inför imorgon. Det var svårt eftersom hon är väldigt olik Lincoln men det gick mycket bra på slutet av passet när vi hade kommit på varandra.

Till dagens prova på-lektion hade Maria hela fem elever vilket är rekord än så länge. En gammal kompis till mig och mamma var här med sina barn men vi hann tyvärr knappt träffa dem. Förstår inte att man alltid ska ha så mycket saker att göra! Jag hoppas att ridningen gick bra för deras del i alla fall!

Efter att ha smörjt lite utrustning inför imorgon var det dags för mina hopplektioner. Eller snarare mararbeteslektion, hästarna går ju ganska mycket nu på tävlingar så vi pasasde på att träna olika övningar för att stärka och kunna reglera galoppen. Alla red som vanligt bra och övingarna gick över förväntan. Imorgon är Michaela borta så jag ska vara vikarie för hennes hoppgrupp också, ska bli roligt då jag ser dem ganska sällan nuförtiden.

Jag har glömt det i flera veckor nu men jag vill tacka Michaela, Gabbi och Fia från Solna som var här och praoade i två veckor. De bodde i Gästis och lyckades klara sig riktigt bra själva! Det är alltid trevlig med praktikanter för man kan få lite extra saker gjorda när det vanliga jobbet går fortare.