Spännade tisdag

Vi var som sagt på fortbildning för ridinstruktörer under tisdagen. På förmiddagen var det en väldigt bra och rolig föreläsning om kommunikation och på eftermiddagen satt vi i ridhuset och lyssnade på Elisabeth Lundholm. Här kommer ett litet bildspel:

Nina och Lollo köar för att komma in. Det var totalt 240 stycken instruktörer på plats så det tog sin lilla tid! Självklart hade vi alla våra nya snygga jackor på oss.

 Vi gjorde en massa tokiga kommunikations- och ”känn dig själv”-övningar på förmiddagen. Här har Lollo blivit avporträtterad av en stolsgranne som inte fick titta ner på sitt papper under hela ritsessionen. Blev ändå ganska likt måste jag säga!

 Vi fick träffa Krirri!

 Och Balalaika! Hon ville dock hellre äta än att hälsa på oss…

 Elisabeth och hennes elever i ridhuset

På kvällen var det hoppträning och det gick verkligen super att hoppa! Lincoln var tokigare än vanligt men då hoppar han också mycket spänstigare än han brukar OCH jag får till en bra galopp automatiskt vilket gör hoppningen så mycket enklare.