Klubben söker lagryttare till vt 2009

Senast den 1 november ska alla klubbar anmäla sina lag till vårens allsvenskor. Säfva RK vill gärna vara med i allsvenskorna där det finns tillräckligt många intresserade. I varje lag ska det rida fyra ryttare + att det behövs minst två extra ryttare (reserver). För att klubben ska kunna anmäla ett lag behövs alltså minst 6, och helst ännu fler intresserade lagryttare.

Är du intresserad av att vara med? Vi har ganska bra koll på vilka ryttare på lektionshäst som kan tänkas vara med men söker efter fler privatekipage. Även ryttare från andra klubbar är välkomna att byta till Säfva RK vid årskiftet för att kunna vara med i lagen.

Allsvenskor i vår som Säfva RK gärna deltar i:

Div 3 ponny dressyr (LB:1)
Div 3 ponny hopp (kat A 60 cm, kat B 70 cm, kat C 80 cm, kat D 90 cm)

Div 3 häst hopp (1 meter, junioren hoppar 95 cm)
Div 2 häst dressyr (LA:4 och LA:5)

Vi saknar framförallt ryttare till hästlagen men alla är välkomna att anmäla sitt intresse snarast till katta@savaridcenter.se.
Mer info kommer upp på www.safvark.se.

Om du är intresserad av att läsa mer om allsvenskorna: www.ridsport.se/uppland och gå in under ”tävling” och respektive gren.