Ursäkta röran, vi bygger om!

På grund av överbeläggning av hästar (totalt fem stycken som ska flytta ut under augusti), lite för många egna hästar i förhållande till antalet boxplatser (Paulin, Ronda, Helmer) och en onormalt stor brist på boxar (Lillstallet och uteboxarna under renovering fortfarande) råder viss oreda inne i stallet. De hästar som ska in får helt enkelt samsas om de boxar som finns vilket leder till viss förvirring i stallet. Jag hoppas ni står ut ett litet tag till för sen kommer det verkligen bli jättefint!

 

dsc00652

En bil valde att lägga av uppe på kortsidan av stallet… Vi var flera stycken där för att hjälpa till att få igång den (fråga inte vad jag gjorde där eftersom jag knappt ens får upp motorhuven) men det hjälpte inte utan den fick ta hjälp av en bärgningsbil.

 

dsc00651

Lillstallets ytterväggar färdiga, åtestår bara (?) att måla och sätta upp boxväggar.

Lillstallets alla väggar är nu äntligen färdigbyggda. Tvätt idag, målning väntar imorgon och sedan ska ”bara” alla boxväggarna upp.