Reseplanering

Jag har precis bokat vandrarhem i Borås natten mellan torsdag och fredag. Vi ska ner och hämta Rayo samt förhoppningsvis Hlemer som besiktigas på torsdag morgon (jag har ju svårt att tro att en B-ponny int egår igenom besiktningen men man ska aldrig säga aldrig…). Sabina ska också passa på att provrida ett fuxsto som hon blev förtjust i sist vi var nere.

Jag tar med mig Kristin och Sabina och vi planerar att komma hem på eftermiddagen på fredag med våra nya kompisar. Som tur är har jag bara plats för två hästar hem så Sabina kan inte bestämma sig direkt utan har lite tid på sig att fundera. Jag och mamma har blivit så vana vid det här laget och har så bra koll på vad vi vill ha att vi oftast kan bestämma oss direkt på plats. Privatpersoner tar oftast lite mer tid på sig och det är ju bra eftersom man ska passa ihop så bra med just den hästen man köper. Det är oftast svårt att köpa en häst på en lagom nivå eftersom den helst ska vara lite bättre och mer utbildad än ryttaren men fortfarande inte för svår så att man inte klarar av den. Vi har så många elever så de flesta hästar passar i alla fall de flesta ryttarna och man kan ju alltid anpassa hästvalet i grupperna så att man får ekipage som fungerar ihop.