Inför helgens alla aktiviteter

Nästa vecka kommer jag var i Skara hela veckan tillsammans med min klass. Vi har en obligatorisk resa men studiebesök på höns-, ko- och grisgårdar samt slakterier (fy!). Jag åker på måndag morgon och kommer hem på fredag eftermiddag/kväll. Än så länge vet jag inte när på fredagen som vi kommer hem så vi får se om det blir vikarie på mina lektioner eller inte. Jsut nu känns det lite stressat inför resan eftersom jag har en massa saker som gärna skulle kunna bli färdiga innan jag åker. T ex ridlägerutskicken som jag egentligen skulle ha skickat förra månaden ligger på skrivbordet och bör avslutas innan måndag. 

På söndag är det dags för andra omgången i ponnyallsvenskan och vi ska till Rönningens Rid & Körklubb som ligger någonstans mot Sala. 12 ekipage från Säva kommer vara på plats och tävla! Förra helgen fick ju klubben totalt 14 rosetter så vi får se om vi kan komma upp i något liknande. Nu har vi ju många ekipage med oss som inte är så vana så vi kommer vara glada bara de gör bra rundor oavsett om vi får rosetter med oss eller inte. Kom gärna och heja på, vägbeskrivning och startlistor kan ni hitta på www.ronningens.com. Vi brukar ju alltid ha en imponerande hejarklack med oss oavsett om tävlingen är på hemmaplan eller borta så jag hoppas att det blir ljudligt som vanligt när vi har Säva-ekipage på banan! Dessutom kan så många ekipage behöva hjälp med alla möjliga saker under dagen för att tävlingen ska flyta på för att inte tala om lagledaren (alltså jag) som kan behöva hjälp att hålla ordning på ekipage och deras olika resultat. Jag brukar ha god hjälp av Kristin, Nora och Mona men vi kan alltid behöva fler. Sen blir det ju också trevligare ju fler vi är!

I helgen kommer vi också att få besök. Det är ett gäng tjejer som kommer på helgläger och bor här från lördag eftermiddag till söndag lunch. De kommer rida lektioner i ridhuset på lite udda tider så titta gärna på hemsidan om ridhuset om du vill undvika ridhuset de tiderna.

p.s. Om det finns några bra bilder från förra helgen så skicka dem gärna till mig. Jag har lagt upp bilder från Hästivalen på www.savaridcenter.pixbox.se.