Träningsvärk

Nu har jag tränat stenhårt i helgen för Ann (totalt 4 pass) och får betala med rejäl träningsvärk. Lincoln och Karmen har varit mina lyckliga (?) träningkamrater och de har båda kämpat på med gott mod. Tanken från början vara att jag skulle rida Mithtra men eftersom hon fortfarande är förkyld så satsade jag på en annan skimmel (med världens vackraste ögon enligt Ann : ).

Anledningen till satsningen är såklart nästa veckas start i dressyrallsvenskan där jag har som mål att få ihop några fler poäng än förra gången. På lödrag har vi två nya, lite otippade lagmedlemmar – Krirri och Zwierka. Vi blev ett ekipage kort så då bestämde sig Krirri för att göra ett försök. Det såg jättefint ut idag när de tränade så vi får hoppas att Zwierka tycker att banan borta på KORK är er inbjudande än den på Bälinge sist vi tränade dressyr och hon inte ville gå någonstans. Det är kul att se att hon har utvecklats så mycket sen hon kom hit för två år sedan och knappt gick att rida överhuvudtaget – nu kan hon ju alla LA-rörelser.

I lördags var vårt hästallsvenskalag i hoppning iväg till Jälla. De gjorde många bra rundor och med tanke på deras blygsamma erfarenhet av att tävla (både ryttarna och en del av hästarna) så var det riktigt bra jobbat att alla tog sig runt med några pet! Laget slutade på totalt 20 fel (Tilda/Karmen 4 fel, Lotta/Kasper 8 fel, Erika/Lincoln 10 fel och Linn/Aramis 8 fel) och kom på en tionde plats av 14 startande lag. Fler tävlingsrapporter och bilder kommer förhoppningsvis till www.safvark.se.