payochjump.se

Krirri och jag har just kommit på en ny affärsidé. Egentligen borde jag kanske inte gå ut med den men eftersom vi nog aldrig kommer få ändan ur och genomföra våra planer ändå så kanske det är lika bra. Jag sitter just nu och letar efter pay & jump eller andra träningstävlingar som kan passa mina elever att åka på. Det är ett hopplöst letande eftersom man måste gå in på varje klubbs hemsida och försöka snoka reda på vad de har för aktiviteter för sig. Upplands Ridsportförbund har en sida för klubbaktiviteter och där kan man lägga upp sån info om man är en klubb som anordnar men privata stall får inte vara med där.

Vi tänkte att man kanske skulle starta en hemsida där personer i hela landet kan lägga upp sina pay & jumps och träningstävlingar. Så kan man söka efter var man bor och hitta alla tillfällen som erbjuds. Det måste vara smart både för arrangörerena och de som vill vara med. På något sätt kan vi finansiera sidan med reklamintäkter och sedan kanske vi blir it-miljonärer på köpet!