Min månskensuteritt!

Jag har under två vintrar tjatat om att jag ska ha uteritt i månskenet någon kväll när det är snö så det blir nästan lika ljust som på dagen. Eftersom snön har smält bort kan jag konstatera att jag har misslyckats i år igen men det kommer ju som tur är en ny vinter nästa år!

Krirri och jag lyckades trots snöbrist att rida på månskenstur idag. Vi skulle rida ut på kvällen och lyckades såklart vänta tills det nästan var mörkt ute. Vi tog vägen över broarna och lagom tills vi kom till den andra bron (vid det huset som skulle kunna vara en gammal kvarn (?) vid Ölsta) så hade månen kommit så högt att den la ett vackert sken över den lilla skogen som är där. Ritten över bron var också mycket spännande då allt smältvatten har gjort Sävaån till något som liknar Niagara-fallen och det fullkomligen forsade fram vatten under bron. Lincoln och Olle var lite misstänksamma men de knatade i alla fall över.

Imorgon kommer Ann hit och trimmar oss alla en extrasväng i dressyr. Jag tänkte rida både Lincoln och Mithra (man måste ju passa på!) men jag är lite orolig över Mithras hosta som hon hade förra veckan. Hon har fått vila nu i fem dagar så jag hoppas att det har släppt och att vi kan ta ett litet lugnt pass imorgon.