Rosettplockande i helgen!

Under helgen har många tävlingsstarter i både hoppning och dressyr gjorts av ryttare från klubben.

Lördagen den 28:e mars tävlade Krirri – Olle, Nina – Lebina och Linn – Mithra på Rådmansö. De kom hem med tre rosetter på sex starter; Krirri och Olle vann (!) 1-metersklassen och dessutom fick Olle och Mithra varsin clear round-rosett i första klassen.

På söndagen var det lokala dressyrtävlingar för ponny hemma och där kom Säfvas lag tvåa! Med i laget den här omgången var: Sara – Helmut, Sofie – Merlin, Elin – Bimlis och Simone – Red Fox. Dessutom placerade sig flera av våra ryttare individuellt i de båda klasserna.

Katta och Lincoln smet från dressyrtävlingen och åkte till Rådmansö för att hoppa. Två bra rundor med några pet ledde till en glad (men ganska lång) hemresa från tävlingsplatsen.

Läs mer om våra ekipages bravader på www.safvark.se.